Mourinho bosszantására egy kartonból kivágott, életnagyságú Jürgen Kloppal nézte a meccset a kiscsapat szurkolója

angol foci
2021 január 11., 06:35
comments 11

Az FA Kupa eredeti szellemét támasztotta fel az a Marine AFC-szurker, aki az FA Kupa harmadik fordulójában a Tottenham ellen játszott klasszikus underdog vs nagymenők meccsüket egy életnagyságú, vagyis 191 centi magas kartonpapír Jürgen Klopp társaságában nézte végig. (A Marine a Liverpool közvetlen közelében a tengerparton fekvő Crosby 127 éves csapata.)

A 20. percben, amikor 0-0 a marine-os Kegni tökegyedül megindult, majd 30-35 méterről óriási felső lécet lőtt a bamba Joe Hartnak, még bejönni látszott a vicces ember húzása, de a Spurs ettől megrázta magát, negyedóra alatt lőttek 4-et és végül 5-0-ra győztek.

(via besoccer.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.