Nem a férjemnek köszönhetem az elismerést - nyilatkozta díjáról Deutsch Tamás felesége

“Ha Tamást választották volna meg az Év edzőjének, akkor érteném a megjegyzéseket, de így… Komolyra fordítva a szót, (...) még mindig nem tudtam megszokni az ilyesféle rosszindulatú piszkálódásokat. Nem a férjemnek, az eredményeinknek köszönhetem az elismerést”.

Ezt Deutsch-Lazsányi Erika, az MTK ritmikusgimnasztika-szakosztályának elnöke nyilatkozta, miután a Blikk megkérdezte arról, hogy elég sok megjegyzést kiváltva ő lett a klubnál a 2020-as év edzője. 

Lazsányi többek között arra az eredményre utalt, hogy 14 éves tanítványa, Kocsis Evelin tavaly a sportág történetében első magyarként bronzérmet nyert a Kijevben tartott 2020-as Európa-bajnokságon.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.