Valaki Trump nevét karcolta egy lamantin hátába

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

A floridai vadvédelmi hatóságok a nyilvánossághoz fordultak, hogy segítséget kérjenek egy állatkínzó megtalálásához, aki egy lamantin hátába karcolta bele az amerikai elnök vezetéknevét. 

A sérült állatot vasárnap fedezték fel Citrus County egyik folyójában. A szelíd lamantinról készült videót először egy helyi portál tette közzé, a felvételt egy helyi búvár készítette, aki az NBC-nek arról beszélt, a látványtól megszakadt a szíve. A hatóságok állatkínzás miatt nyomoznak.

(CBS Miami)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!