Valaki Trump nevét karcolta egy lamantin hátába

A floridai vadvédelmi hatóságok a nyilvánossághoz fordultak, hogy segítséget kérjenek egy állatkínzó megtalálásához, aki egy lamantin hátába karcolta bele az amerikai elnök vezetéknevét. 

A sérült állatot vasárnap fedezték fel Citrus County egyik folyójában. A szelíd lamantinról készült videót először egy helyi portál tette közzé, a felvételt egy helyi búvár készítette, aki az NBC-nek arról beszélt, a látványtól megszakadt a szíve. A hatóságok állatkínzás miatt nyomoznak.

(CBS Miami)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.