Na: végre! Müller Cecília be: oltva!

járvány
2021 január 13., 15:07

Egy egész, lassan egy éve folyamatosan kezet mosó ország várta már, hogy a kézmosás legnagyobb hazai szakértőjét végre beoltsák. Müller Cecília meg is kapta a nyugati vakcinát, nincs arra vonatkozó információ, hogy fájt volna neki a szuri.

Bedros J. Róbert, az országos korházfőparancsnok helyettese, főigazgató megvizsgálja Müller Cecília országos tisztifőorvost, mielőtt beadja neki a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcináját Budapesten a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban 2021. január 13-án.
photo_camera Bedros J. Róbert, az országos kórházfőparancsnok helyettese, főigazgató megvizsgálja Müller Cecília országos tisztifőorvost, mielőtt beadja neki a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcináját Budapesten a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban 2021. január 13-án. Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA
Bedros J. Róbert, az országos korházfőparancsnok helyettese, főigazgató készül, hogy beadja Müller Cecília országos tisztifőorvosnak a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcináját Budapesten a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban 2021. január 13-án.
photo_camera Bedros J. Róbert, az országos kórházfőparancsnok helyettese, főigazgató készül, hogy beadja Müller Cecília országos tisztifőorvosnak a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcináját Budapesten a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban 2021. január 13-án. Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA
Bedros J. Róbert, az országos korházfőparancsnok helyettese, főigazgató beadja Müller Cecília országos tisztifőorvosnak a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcináját Budapesten a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban 2021. január 13-án.
photo_camera Bedros J. Róbert, az országos kórházfőparancsnok helyettese, főigazgató beadja Müller Cecília országos tisztifőorvosnak a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcináját Budapesten a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban 2021. január 13-án. Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Abban viszont biztos vagyok, hogy természetesen csak a kötelező kézmosást követő alapos kézmosás és talán még egy biztonsági kézmosás után történt meg a történelmi történés.

A második dózist pár hét múlva kell megkapnia, természetesen alapos kézmosással egybekötött kézmosás után.

MOSSUNK KEZET!!!