Videóra vett rémálomszerű kamionos-bosszú a XVIII. kerületi utakról

Rémálomba illő felvételt tett közzé a rendőrség egy Budapest XVIII. kerületében történt közúti incidensről. A videón jól látszik, ahogyan egy kamionos a szemben lévő sávból a felvételt készítő sofőr autója felé rántja a járművét, ütközés közeli helyzetet teremtve ezzel.

A police.hu beszámolója szerint az életveszélyes szituációt teremtő kamionos múlt pénteken délben, egy korábbi közlekedési konfliktust követően találkozott szembe újra az érintett személyautóval Budapest XVIII. kerületében.

Az első esetben is ő volt a hibás: hátulról nekikoccant a kisebb kocsinak, azonban ezek után rögtön elhajtott, a személyautó vezetője pedig a mellékutcákon megpróbált elé kerülni, hogy felvételt készítsen a rendszámáról.

Ezt akarhatta megbosszulni a kamionos, amikor a Közdűlő úton a személyautóval szembe találkozva szándékosan felé kormányozta a nyerges vontatót.

Az autót vezető férfi ezután hívta a rendőrséget, akik egy közeli telephelyen megtalálták, majd előállították a kamionost. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás keretében vizsgálja az esetet. A 44 éves sofőr tagadta a bűncselekmény elkövetését.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.