Videóra vett rémálomszerű kamionos-bosszú a XVIII. kerületi utakról

bűnügy
2021 január 13., 09:12

Rémálomba illő felvételt tett közzé a rendőrség egy Budapest XVIII. kerületében történt közúti incidensről. A videón jól látszik, ahogyan egy kamionos a szemben lévő sávból a felvételt készítő sofőr autója felé rántja a járművét, ütközés közeli helyzetet teremtve ezzel.

link Forrás

A police.hu beszámolója szerint az életveszélyes szituációt teremtő kamionos múlt pénteken délben, egy korábbi közlekedési konfliktust követően találkozott szembe újra az érintett személyautóval Budapest XVIII. kerületében.

Az első esetben is ő volt a hibás: hátulról nekikoccant a kisebb kocsinak, azonban ezek után rögtön elhajtott, a személyautó vezetője pedig a mellékutcákon megpróbált elé kerülni, hogy felvételt készítsen a rendszámáról.

Ezt akarhatta megbosszulni a kamionos, amikor a Közdűlő úton a személyautóval szembe találkozva szándékosan felé kormányozta a nyerges vontatót.

Az autót vezető férfi ezután hívta a rendőrséget, akik egy közeli telephelyen megtalálták, majd előállították a kamionost. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás keretében vizsgálja az esetet. A 44 éves sofőr tagadta a bűncselekmény elkövetését.