Macaulay Culkin is kivágatná Trumpot a Reszkessetek, betörők! 2-ből

FILM
2021 január 15., 05:16

A színész legalábbis támogató kommentet írt egy Twitter-bejegyzéshez, amiben azt írják, indítsanak petíciót, hogy a Reszkessetek, betörők! második részében Trumpot digitálisan cseréljék ki a negyvenéves Macaulay Culkinra.

Culkin ehhez azt írta:

Megvettem.

link Forrás

A twitterező felvetése, miszerint a felnőtt Culkinnal kellene helyettesíteni Trumpot a filmben, nem az első, egy nappal korábban valaki már poénkodott ezzel, amikor valaki feltette a kérdést, hogy ki másssal lehetne helyettesíteni a most leköszönő amerikai elnököt a kérdéses jelenetben.

link Forrás

Donald Trump egy rövid jelenet erejéig tűnik fel a Reszkessetek, betörők! második részében, amikor Kevin útbaigazítást kér tőle a New York-i Plaza Hotelben, ami akkoriban Trump tulajdona volt, és gyakorlatilag csak azzal a feltétellel adott engedélyt a forgatásra, ha ő is szerepelhet a filmben.

A film rendezője, Chris Colombus elmondta, hogy Trump cameója tetszett a közönségnek, legalábbis a tesztvetítéseken nevettek, amikor meglátták Trumpot a képernyőn, ezért is döntöttek úgy, hogy mindenképpen bennehagyják a filmben.

Trump jelenetét egy kanadai tévécsatorna 2019 karácsonyán egyszer már kivágta a filmből, akkor azt mondták, nem volt politikai üzenete a dolognak, egyszerűen csak le akarták rövidíteni a filmet a reklámidő miatt.

(Guardian)