Videón, ahogy elfogják a Mester utcai késelőket

bűnügy
2021 január 17., 18:35

Egy nap alatt sikerült elfognia a rendőrségnek a társaságot, akik késsel támadtak meg egy fiatal férfit a Mester utcai villamosmegállóban. A rajtaütésről egy videót is megosztottak.

link Forrás

A társaság tagjai január 16-án dél körül a Mester utcai villamosmegállóban szóváltásba keveredtek egy férfival, majd egyikük megszúrta a fiatalt. A csoport ezt követően elmenekült a helyszínről, a sérültet a mentősök életveszélyes sérüléssel szállították kórházba.

A fővárosi nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőket, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály rendőrei egy nappal később egy VII. kerületi lakásban elfogták a 21 éves K. Gergőt, a 22 éves K. Lajost és a 27 éves M. Ádámot, majd néhány órával később a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságon önként feladta magát a 23 éves Sz. Rafael.

Az Életvédelmi Osztály nyomozói Sz. Rafaelt emberölés bűntett kísérlet, három társát segítségnyújtás elmulasztása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatják ki, és mind a négy férfit őrizetbe veszik.

(police.hu)