Jó helyre mentek az állami cégek támogatásai, 160 milliós osztalékot fizetett Rogán Cecília cége

Több hónapos késéssel, de végre elérhető Rogán Cecília és Sarka Kata közös cégének beszámolója 2019-ről. Tavalyelőtt több mint 500 millió forint támogatás érkezett állami cégektől a Nakama & Partners által szervezett rendezvényekre, ami így 

bár 24 milliós nyereséget produkált, a tulajdonosok mégis kifizettek maguknak 160 millió forint osztalékot,

írja a hvg.hu. A többségi tulajdonos Rogán Cecíliáé lett az összeg több mint fele, 81,6 millió forint. A világjárvány sem tett be az állami millióknak, 2020-ban 210 millió forintot utalt a Szerencsejáték Zrt. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.