Meghalt Kriza Ákos

Hétfőn meghalt Kriza Ákos, Miskolc volt polgármestere. Ezt felesége, László Zsuzsanna közölte a miskolci helyi rádió szerkesztőségével

Fotó: Kriza Ákos Facebook-oldala

A fideszes politikus 56 éves volt, hosszabb ideje küzdött egy rosszindulatú betegséggel, ezért 2019-ben nem is indult újra a polgármesteri posztért. Maga helyett akkor Alakszai Zoltánt, a város jegyzőjét javasolta a miskolci választóknak, de végül Veres Pál, az ellenzéki összefogás jelöltje lett Miskolc polgármestere. 

Az orvos-közgazdász végzettségű Kriza 2010 és 2019 között irányította Miskolc városát. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó