Melania Trump búcsúvideójában felejthetetlennek nevezte az elmúlt négy évet

Búcsúvideót tett közzé a távozó amerikai elnök felesége, Melania Trump, melyben élete legnagyobb megtiszteltetésének nevezte, hogy firstladyként szolgálhatta az Egyesült Államokat. 

Felejthetetlennek nevezte az elmúlt négy évet, majd elmondta, hogy most, ahogy Donald és ő búcsúzik, mindazokra az embereke gondol, akiket a szívébe zárt ez idő alatt, és akinek szeretetről, hazafiságról és elszántságról tanúskodó elképesztő élettörténeteit megismerhette. 

Melania Trump a videóban koronavírus-járványra kitérve megköszönte mindazoknak az ápolóknak, orvosoknak, egészségügyi dolgozóknak, gyárakban dolgozóknak, kamionsofőröknek és sokak másoknak a munkáját, akik azért dolgoznak, hogy életeket mentsenek meg, és közölte, hogy osztoznak azok gyászában is, akik elvesztették szeretteiket a járványban. Végül arra kérte az amerikaiakat, hogy körültekintően és a józan észre hallgatva védekezzenek még addig, amíg a vakcinák el nem érnek mindenkit. 

Az elnöki házaspár szerdán távozik a Fehér Házból, azonban a hagyományokat megszakítva nem fogják a helyszínen fogadni és körbevezetni az új elnököt, Joe Bident, és feleségét. Trump és felesége ugyanis már szerda reggel, a beiktatási ceremónia előtt elutazik Floridába