Melania Trump búcsúvideójában felejthetetlennek nevezte az elmúlt négy évet

külföld
2021 január 19., 12:01

Búcsúvideót tett közzé a távozó amerikai elnök felesége, Melania Trump, melyben élete legnagyobb megtiszteltetésének nevezte, hogy firstladyként szolgálhatta az Egyesült Államokat.

link Forrás

Felejthetetlennek nevezte az elmúlt négy évet, majd elmondta, hogy most, ahogy Donald és ő búcsúzik, mindazokra az embereke gondol, akiket a szívébe zárt ez idő alatt, és akinek szeretetről, hazafiságról és elszántságról tanúskodó elképesztő élettörténeteit megismerhette.

Melania Trump a videóban koronavírus-járványra kitérve megköszönte mindazoknak az ápolóknak, orvosoknak, egészségügyi dolgozóknak, gyárakban dolgozóknak, kamionsofőröknek és sokak másoknak a munkáját, akik azért dolgoznak, hogy életeket mentsenek meg, és közölte, hogy osztoznak azok gyászában is, akik elvesztették szeretteiket a járványban. Végül arra kérte az amerikaiakat, hogy körültekintően és a józan észre hallgatva védekezzenek még addig, amíg a vakcinák el nem érnek mindenkit.

Az elnöki házaspár szerdán távozik a Fehér Házból, azonban a hagyományokat megszakítva nem fogják a helyszínen fogadni és körbevezetni az új elnököt, Joe Bident, és feleségét. Trump és felesége ugyanis már szerda reggel, a beiktatási ceremónia előtt elutazik Floridába.