A rendőrség hajtóvadászatot folytat a férfi ellen, aki meg akart erőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en, majd összeverte

bűnügy
2021 január 25., 14:17

Múlt kedd reggel 5:15 körül a gödöllői HÉV vonalának Szilasliget és Gödöllő, Erzsébet park közötti szakaszán, a szerelvény 3. kocsijában utazó 47 éves nővel szemben leült egy ismeretlen férfi, aki minden előzmény nélkül felszólította, hogy tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését, és megöli.

A nő ennek nem tett eleget, erre a férfi a telefonját és a pénztárcáját akarta, és meg is kapta, de ez sem volt neki elég. A nőt többször megrúgta, miközben azt hajtogatta:

„Told le a nadrágod, különben megöllek!”

Az áldozat próbált védekezni, segítségért kiabált, de rajtuk kívül senki sem volt a kocsiban. A Gödöllő, Erzsébet park megállóhoz közeledve a sértett azt mondta, a férje ott várja, a támadó erre hátrált, majd a leálló szerelvényből kiugorva elmenekült. A sértett súlyos sérülést szenvedett: eltört az orrcsontja.

A rendőrség hajtóvadászatot indított a támadó ellen. A leírás szerint 20-25 éves, 160-165 cm magas, vékony testalkatú, sötétbarna szemű, az elkövetéskor fekete kötött sapkát, tejeskávé színű szövetdzsekit, terepmintás tréningnadrágot és fekete cipőt viselt. Arcán orrot, szájat eltakaró maszk volt, amit egy pillanatra lehúzott.

photo_camera A támadóról készült fantomkép Fotó: police.hu

Szexuális erőszak kísérlete, súlyos testi sértés és kifosztás miatt folyik eljárás. (police.hu)