Felfújható buborékban, járványbiztosan bulizott a közönség a Flaming Lips koncertjén

Úgy oldotta meg legutóbbi, oklahomai koncertjét a Flaming Lips, hogy közönségét 100 darab felfújható buborékba állította. Akkora buborékokba, hogy azokban akár két vagy három ember is bulizhatott egyszerre, persze csak akkor, ha amúgy is közös háztartásból érkeztek, különben az egésznek nem lett volna semmi értelme, hisz így tartották távol egymástól a közönség tagjait, nehogy megfertőzzék egymást.

A koronavírus-kompatibilis koncertmegoldást Wayne Coyne frontember találta ki, aki amúgy is szeret ilyen felfújható gömbben végiggurulni a közönségen koncertjei alatt. Szerinte a bulizás így biztonságosabb, mintha elmennénk bevásárolni a közeli boltba.

A buborékokba hangszórókat és ventilátort is szereltek, illetve egy táblát, amivel a bulizó jelezhette, ha épp pisilnie kell vagy melege van.

Egyébként nem Wayne Coyne az egyetlen, aki szeret felfújható buborékban szörfölni a közönsége feje tetején. Évekkel ezelőtt Akont vádolták meg azzal, hogy egy afrikai koncertjén azért bújt ilyen buborékba, mert félt az ebolától.

(BBC)