Összefogott a csepeli Fidesz és az ellenzék oltásügyben

politika
2021 január 26., 09:07

„A Csepeli Önkormányzatban helyet foglaló politikai pártok és civil szervezetek képviselőiként, politikai hovatartozástól és világnézeti gondolkodástól függetlenül, arra kérjük minden csepeli honfitársunkat, hogy jelentkezzenek az Európai Unió és Magyarország által engedélyezett koronavírus elleni védőoltásra. Mi is ezt tesszük” - áll abban a felhívásban, amit Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere tett közzé a helyi ellenzék támogatásával.

Az aláírók közt ott van a Momentum, a DK, az MSZP és az LMP frakcióvezetője, egy független képviselő és a Buckai Szövetség Egyesület színeiben megválasztott alpolgármester.

„Szeretnénk ismét szabadon élni, dolgozni, utazni, találkozni családtagjainkkal, barátainkkal. A korlátozások feloldása azonban csak akkor lehetséges, ha minél többen elfogadják a biztonságos és hatékony vakcinákat. Mindenki, aki ezt teszi, a saját és családtagjai egészségét, életét védi. Fogjunk össze!”

Borbély ősszel el is kapta a koronavírust, kórházba került, oxigénre is szüksége volt, pedig csak 39 éves, és rendszeresen sportol.