Thomas Tuchel váltja Lampardot a Chelsea-nél

foci
2021 január 26., 20:56
comments 3

Thomas Tuchel, a francia Paris Saint-Germain korábbi edzője váltja Frank Lampardot a Chelsea kispadján. Lampardot hétfőn rúgták ki, tavaly nyár óta irányította a Chelsea-t. Nem túl fényes eredményekkel: a csapat jelenleg csak a 9. helyen áll a Premier League-ben, holott múlt nyáron több százmillió eurót költöttek új játékosokra.

A német Tuchel másfél évre írt alá a Chelsea-nél, arról nincs hír, hogy a PSG-nél korábban az irányítása alatt másodedzősködő Lőw Zsoltot magával viszi-e Londonba.

Tuchel 2 évig volt a PSG edzője, a csapat mindkét évben megnyerte a francia bajnokságot (ahogyan 2013 óta egy kivétellel az összeset), és tavaly a Bajnokok Ligája döntőjébe is bejutottak, igaz, ott kikaptak a Bayern Münchentől. Tuchelt Mauricio Pochettino váltott a francia csapatnál. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.