Ittasan, bozótvágóval kergette élettársát a művelődési házba

Elfogták a rendőrök azt a vizsolyi férfit, aki január 26-án ittasan, bozótvágóval támadt élettársára odahaza. A nő a helyi művelődési házba menekült, de a férfi - akit a rendőrségi közlemény az áldozat kedvesének nevez - utolérte. Meg akarta dobni a késsel, de szerencsére célt tévesztett.

A bejelentés után a férfit előállították, kihallgatása során nem tett vallomást. Az Encsi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.