Megfenyegették Müller Cecíliát

Azért védik testőrök az országos tiszifőorvost, mert fenyegetést kapott, tudta meg a Belügyminisztériumtól a Telex.

A 24.hu pénteken írta meg, hogy egy olvasójuk testőrökkel látta Müllert, amit aztán a Belügyminisztérium is megerősített a lapnak, arra viszont ők nem kaptak választ, hogy miért van szükség a tisztifőorvos védelmére.

A Telexnek viszont azt írták: 

„A járvány elleni védekezés vezetője fenyegetést kapott, ezért a hatóságok biztosítják a védelmét.”A lap azt is megkérdezte, hogy igaz-e, hogy Müller Cecília otthonát is bekamerázták, és hogy december óta védik testőrök, de a Belügyminisztérium ezekre a kérdésekre nem válaszolt. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.