Kitette a Hétköznapi Csalódások az újraforgatott raktárkoncertet, benne az összevert bohóccal

MŰVÉSZET
2021 február 01., 11:36
  • Egy, a Youtube-ra frissen kirakott svungos koncertfelvétel 59. percének az eleje mutatja meg - 59:07-nél -, hogy mit kockáztat bármilyen hatalom, ha punkokat akar cenzúrázni.

Rengetegen olvasták múlt heti cikkünket a kormányzati raktárkoncert-sorozatban meglepetésre feltűnő punkegyüttesről, a Hétköznapi Csalódásoktól, akik punkoskodásból úgy mentek el a felvételre, hogy az énekes Soros feliratú pólót viselt. Mivel a raktárkoncerteket szervező állami Antenna Hungária a végső verzióból egyszerűen kihagyott több előadott számot, illetve teljes egészében kivágták azt a bohócnak öltözött színészt, aki a dalok közötti politizáló összekötő szövegeket mondta, az együttes már korábban jelezte, hogy újraforgatja az eseményt és publikálja a végeredményt.

Ezt tették ki most, bohócostul Viktorostul, Geciországostul.

link Forrás

Aki az ilyet szereti, annak jó fejben pogózást!

A felvétel tökéletesen illusztrálja, hogy ha nincs totális diktatúra, miért nem érdemes cenzúrázni. Ha ugyanis nem csonkítják meg a felvételt, akkor az a többi raktárkoncerthez hasonlóan alig jut el valakihez, hiszen ezeket a rögzített koncerteket nem adja a tévé, Yoiutube-ra sem teszik fel őket, kizárólag az Antenna Hungária weboldalán láthatók regisztráció után.