Nem engedték Szél Bernadettnek, hogy élőben közvetítse az igazságügyi bizottság ülését

Szél Bernadett független parlamenti képviselő bejelentette, hogy nem engedték neki, hogy a Facebookon élőben közvetítse a Parlament igazságügyi bizottságának ülését.

Szél azt mondta, a digitális parlament bevezetése érdekében nyújtottak be javaslatot, amit a kormánypártiak leszavaztak, „hiszen ha ez lenne, mire kérnének teljes felhatalmazást”. Szél szerint nonszensz, hogy nem engedték a közvetítést, és jogi lépéseket tervez.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.