Megharapta a 14 éves lány a 61 éves támadóját, aki egy vécébe akarta betuszkolni

Rátámadt a debreceni vasútállomáson egy 61 éves férfi egy 14 éves kislányra, aki csak úgy tudott elmenekülni, hogy megharapta támadóját, számolt be az esetről az RTL Híradó.

A 14 éves lány az iskolából hazafelé menet, az állomás peronján elegyedett szóba a férfival, aki aztán karjánál fogva megragadta a lányt, és az állomás melletti TOI TOI vécébe próbálta tuszkolni. A kislány azonban beleharapott a támadója kezébe, így sikerült kiszabadulnia, ijedtében pedig visszafutott az iskolába, ahol az iskola igazgatója értesítette a rendőröket.

A rendőrök kiderítették, hogy a férfi a hajdúhadházi vonatra szállt fel, az állomáson pedig rögtön el is kapták. A 61 éves férfi más erőszakos bűncselekmény miatt már több évet ült börtönben, most személyi szabadság aljas indokból elkövetett megsértése miatt nyomoznak ellene.

A Tankerület tájékoztatása szerint a kislány nem sérült meg, pszichológus segít feldolgozni neki a történeteket.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.