A Duna-Ipoly Nemzeti Park hegyeiben sem javasolják a túrázást a fagy miatt

Az utóbbi napok extrém hideg időjárásának hatására a 200-300 méter magasság feletti erdős részek veszélyessé váltak, mivel a fák ágai a rájuk rakódott jégpáncél miatt egy nagyobb széllökés hatására bármikor letörhetnek, figyelmeztetett az oldalán a Duna-Ipoly Nemzeti Park ( DINPI ). 

Ezért arra kérnak minden kirándulót, hogy a balesetek megelőzése érdekében a következő napokban ne induljanak útnak az érintett erdőkbe.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.