50 millió forint támogatást kapott Havasi Balázs zongoraművész cége az MNB alapítványától

50 millió forint támogatást kapott Havasi Balázs cége, a Symphonic Concert Management Kft. a Magyar Nemzeti Bank alapítványától, a Pallas Athéné Domus Meriti Alapítványtól (PADME), vette észre a K-Monitor az alapítvány szerződései között.

A december 29-én megkötött szerződés szerint Havasi a pénzt két rendezvényre kapta. Az egyik az Amerikai-Magyar kulturális kapcsolatok erősítése, ösztönzése és fejlesztése, workshop a Frost School Of Music-kal közösen, a másik pedig A magyar amerikai gazdasági kapcsolatok ösztönzése, fejlesztése és a két ország közötti gazdasági aktivitás serkentése címet viseli.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.