Salma Hayek bevallotta, hogy teljesen kikészült a Desperado szexjelenetének forgatásakor

bulvár
2021 február 16., 08:51

Salma Hayek Dax Sheperd Armchair Expert nevű podcastjának volt a vendége, amiben elárulta, hogy teljesen kikészült, amikor a forgatáson megtudta, hogy a Desperadóban szexjelenet is lesz - írja a People. „Amikor elkezdtük volna forgatni a jelenetet, elkezdtem zokogni, mert nem tudtam, képes leszek-e megcsinálni. Féltem" - mondta a mexikói színésznő, aki ezzel a filmmel vált nemzetközileg ismertté 1993-ban.

Elmesélte, hogy legjobban Antonio Banderastól félt, bár nagyon kedves volt és úriemberként viselkedett, de nagyon szabad felfogású volt, Hayek ezért attól tartott, hogy Banderasnak a jelenet semmiség. Hozzátette, hogy Roberto Rodriguez rendező és Banderas is mindent megtettek azért, hogy ő komfortosan érezze magát.

Salma Hayek
photo_camera Salma Hayek Fotó: JENS KALAENE/dpa Picture-Alliance via AFP

A rendező egyáltalán nem presszionálta, ennek ellenére a színésznő számára mégis traumatikus élmény volt a jelenet. „Nem voltam hajlandó elengedni a törölközőt (ami kettejük között volt - a szerk.). Elvettem két másodpercre és újra elkezdtem sírni. De valahogy túljutottunk rajta" - mondta Sheperdnek.

„Az apámra és az öcsémre gondoltam. Látni fogják? És piszkálni fogják őket emiatt? A férfiaknál ez nincs. Akkor az apád csak azt mondja: Ez az én fiam!"

Január végén Keira Knightley is beszélt a szexjeleneteiről, és közölte, nem vállal többé ilyet olyan filmben, amit férfi rendez.