Könnyek közt kért bocsánatot Chris Eubank bokszoló Michael Watsontól, amiért 30 éve a ringben megnyomorította

külföld
2021 február 18., 16:37

Chris Eubank brit bokszoló sírva kért bocsánatot Michael Watsontól, akivel 1991-ben küzdött a WBO nagyközépsúlyú bajnoki címéért. A meccset Eubank nyerte, Watson pedig nem sokkal a mérkőzés vége után összeesett, és mivel nem volt orvosi személyzet a helyszínen, nem is kapott időben megfelelő ellátást. A bokszoló 40 napig volt kómában, és hat műtét kellett ahhoz, hogy az Eubank egyik ütése által okozott vérömlenyt eltávolítsák az agyából.

link Forrás

Watson 1 év után jöhetett ki a kórházból, majd hat évet kerekesszékben töltött, újra kellett tanulnia beszélni és írni is. Később beperelte a brit bokszszövetséget a mulasztásért, és meg is ítéltek neki 400 ezer fontnyi kártérítést.

Eubank Piers Morgan vendége a brit tévés ITV-n futó Life Stories című műsorában, és a csütörtök este adásba kerülő műsorban sírva kért bocsánatot Watsontól.

link Forrás

A teljes videóban - amit szerzői jogi megfontolások miatt nem tudok ide beágyazni, de meg lehet nézni például a Daily Mailen - Eubank azt mondja, ez az egyetlen dolog, amit megbánt a karrierjében. A nézőtéren ülő Watson pedig azt mondja, minden rendben van, éljük tovább az életünket.