Egy kaliforniai iskolaszék tagjai bősz szülőgyalázás közben jöttek rá, hogy ülésüket online közvetítik

Több 444 videó?
Szeretném

Lemondani kényszerült egy kaliforniai tankerület iskolaszékének minden tagja, miután egy tanácskozásukon többük is bőszen gyalázta a szülőket. A tanácskozást online bárki követhette, de ezzel a szülőkön élcelődők csak később szembesültek.

Az iskolaszék tagjai minden jel szerint úgy hitték, hogy még nem indult be az élő közvetítés, amikor elkezdték kitárgyalni a szülőktől a közösségi médiában érkező bírálatokat. "Egyedül vagyunk" - hallani az iskolaszék egyik tagját, Kim Beede-t, aki ezután azzal reagált a kritikus twitterüzenetekre, hogy "szétbaszlak, bazmeg, ha be mersz szólni".

Kaliforniában a járványügyi korlátozások miatt zárva vannak az iskolák. A körzetben több szülő ezért az iskolaszék tagjain élte ki dühét, legalábbis Beede nyitó felszólalása után az iskolaszék több tagja is arról beszél, hogy a szülök "csak a bébiszittereiket [vagyis az iskola tanárait] akarják visszakapni". Egyikük, Richie Masadas azon élcelődik, hogy a fivérének orvosimarihuana-boltja van, a legtöbb vevője pedig környékbeli szülő, akik most nem szívhatnak, mert "ha otthon van a gyerek, nincs szívás".

Ezután még arról is beszéltek, hogy a szülők hozzászólásait három percre kéne korlátozni. Ezen a ponton vették észre, hogy a tanácskozásukat már online közvetítik. "Hoppá, a tanácskozás már nyilvános" - mondta ekkor Beede. "Ne már" - jött rá a válasz, amire egy harmadik hang megjegyezte, hogy "nagyszerű", a kép pedig hirtelen feketére váltott, és megjelent egy felirat, hogy "próbatanácskozás folyamatban".

Az iskolaszék még szerdán ülésezett, de a tagok csak két nappal később mondtak le, azután, hogy a tanácskozásukról készült felvétel már a Youtube-ra is kikerült. (Via ABC News)