Közös siker, hogy 786 százalékkal nőtt a parlamenti képviselők átlagvagyona

  • Nemrég az Mfor összesítéséből az derült ki, hogy a 2010 óta parlamentben ülő képviselők átlagvagyona 786 százalékkal nőtt. Legalábbis a vagyonnyilatkozataik alapján.
  • Ugyanebben az időszakban a háztartások csak 178 százalékos növekedést tudtak produkálni. De még a legnagyobb techcégek részvérárfolyamai sem tudták tartani a lépést a magyar honatyákkal.
  • Mi lehet a titkuk? Ezt tőlük próbáltuk megtudni a parlamenti ülés előtt.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.