Késelés a Thököly úti buszmegállóban, a hírek szerint sofőr volt az elkövető

bűnügy
2021 február 27., 17:50

Késsel támadt egy 52 éves férfi egy 23 évesre pénteken késő este Budapesten, a Hungária körút és a Thököly út kereszteződésében levő buszmegállóban. A rendőrség délelőtti közleménye szerint K. István szóváltást követően életveszélyes sérülést okozott. A gyanúsított részben beismerő vallomást tett.

Az RTL Híradó további részleteket osztott meg az esetről: mint kiderült, maga az elkövető is megsérült a dulakodás közben, igaz, könnyebben. Mindkettejüket baleseti osztályra szállították. A Híradó szerint az 52 éves férfi buszsofőrként dolgozik, nem sokkal korábban fejezte be a műszakját. Hazafelé tartott, amikor felszállt mellé két fiatal, egyikükkel összeszólalkozott, mert nem volt rajtuk maszk. Utána a buszmegállóban fajult el a helyzet.

Délután megkerestük a BKV-t, valóban sofőr volt-e az elkövető, mire a következő választ kaptuk: „A tegnap késő esti esettel kapcsolatban információkkal nem rendelkezünk, mivel abban szolgálatot teljesítő BKV-s kolléga nem érintett, kérjük forduljanak a rendőrséghez”.

Mivel azt írják, hogy szolgálatot teljesítő kolléga nem érintett, elképzelhető, hogy BKV-dolgozóról van szó.