Bármilyen hihetetlen, de Mészárosék bővíthetik a válogatott telki edzőközpontját

gazdaság
2021 február 28., 07:19

Nettó 1,9 milliárd forintos ajánlattal nyerte meg a Magyar Labdarúgó Szövetség közbeszerzését a telki edzőközpont bővítésére a Gerecse-Plusz Kft. A cég Mészáros Lőrinc és gyerekei cégének a tulajdonában van - írja a 24.hu.

Mészárosék 2019 novemberben vették meg a céget, ami nem sokkal korábban jutott 228 millió forintos támogatáshoz az Innovációs és Technológiai Minisztérium építőipari pályázatán. Ez lesz az első ilyen nagy értékű munkájuk, 2019-ben összesen volt 889,5 millió forintos bevételük. A munkákhoz be is segít nekik Mészárosék Fejér B.Á.L. Zrt.-je és a satdionépítések egyik nagy bajnoka, a Pharos 95 Sportpályaépítő Kft.

A Telki honlapjára feltöltött, a Bánáti + Hartvig Építész Iroda koncepcióterve szerint a bővítés után így fog kinézni az edzőközpont (színesben az új részek)

photo_camera Fotó: Bánáti + Hartvig Építész Iroda

Lesz két új élőfüves labdarúgópályát, kapusedző-pálya, 12 ezer köbméteres öntözővíz-tározó tó víztermelő kúttal, körben futópályával, szabadtéri fitness-park, egy kombinált lábtenisz-streetball pályát és egy kis műfüves labdarúgópálya. Plusz kerítés, bekötőút, parkolók.