Marco Rossi beszállt Karácsonyék oltáspárti kampányába

Budapest
2021 március 01., 18:08
comments 41

A Józsefvárosi Önkormányzat posztolta a plakátot, amin az ellenzéki vezetésű főváros oltáspárti plakátkampányában résztvevő Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya látható.

link Forrás

Videó is készült korábban a kampányhoz, amiben Rossi mellett Ónodi Eszter, Winkler Nóra, Mácsai Pál, Fischer Iván, Gerendai Károly is szerepel, illetve Kulka János is hallható a végén. Rossi azt mondja, az újranyitás azon is múlik, hogy amilyen hamar csak lehet, mindenki megkapja a védőoltást.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.