Meghan Markle állítólag titkolni próbálta, hogy a gyilkossággal vádolt szaúdi koronahercegtől kapta fülbevalóját

külföld
2021 március 03., 09:13

Meghan Markle, Harry herceg felesége a 2018-ban Fijin, egy állami vacsorán viselt gyémántfülbevalóját nem kölcsön, hanem ajándékba kapta, méghozzá a szaúdi koronahercegtől, akit azzal vádolnak, hogy az ő utasítására öltek meg egy újságírót.

Ezt a Times állítja cikkében, amiben arról írnak, hogy Markle és a palota 2018-ban félrevezette a nyilvánosságot, amikor azt mondták, hogy az ékszert a hercegné csak kölcsönkapta. A lap értesülései szerint Markle kérte arra a palotában dolgozókat, hogy ha a ruhájáról és kiegészítőiről kérdeznék őket, mondják azt, hogy a fülbevalót kölcsönkapta. A Times információi szerint azonban azokat ajándékba kapta és ezt ő is tudta. Markle ügyvédei tagadják, hogy félrevezettek volna bárkit is azzal kapcsolatban, hogy honnan vannak a fülbevalók.

Markle egyébként feltételezhetően ugyanezt a fülbevalót viselte később Károly herceg születésnapján is 2018 novemberében a Buckingham-palotában.

Emellett a Times egy másik cikkében pedig azt írja, Markle „félelemben tartotta” a palota személyzetét, a lapnak nyilatkozó, de meg nem nevezett forrás szerint „soha semmi nem volt elég neki” és többször megalázta őket, de hogy miként, azt nem részletezték. Markle mindezt tagadta.