Koronavírus-számok Magyarországon 04.21.
Elhunytak + 207 Σ 25 787
Kórházban - 505 Σ 8 097
Fertőzöttek + 2 527 Σ 757 360
Tesztek + 22 435 Σ 5 179 517
Oltottak + 46 544 Σ 3 363 596

Gulyás: Csak az AstraZenecával való oltást függesztettük fel

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

„Jövő hét szerdáig be tudunk oltani további 400 ezer embert. (..) Szerintem jól állunk, kisebb zavarok természetesen egy ekkora logisztikai akciónál lehetnek,” kommentálta a oltási program zavaros pénteki és szombati napját a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kossuth rádiónak. Gulyás Gergely szerint az oltási programot nem állították le, 

csak az AstraZenecával való vakcinálást függesztették fel, amit a jövő hét másodikban felében folytatnak majd.

A miniszter a felfüggesztés okáról, és a probléma megoldásáról nem közölt részleteket. 

Arról, hogy az AstraZenecával való oltást tényleg felfüggesztették-e, megoszlanak a vélemények, ugyanis a hétvégén rengeteg embert, aki épp elment az oltópontra, beoltottak AstraZenecával.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó