Tényleg vége van szegény Liverpoolnak, Szalah akkorát hibázott, mint egy magyar védő a kilencvenes évekből

angol foci
2021 március 07., 15:17
comments 17

Ritkán látni akkora összezuhanást, mint amekkorát a világ 2019-2020-as legjobb csapata, a Liverpool bemutat.

Hogy mennyire nem pusztán a sok sérült védő a probléma, tökéletesen illusztrálja az a gól., amivel most éppen a kiesőjelölt Fulham vezet ellenük 1-0-ra, Liverpoolban.

link Forrás

A szabadrúgás után a labda a világ utóbbi pár évének egyik legjobb játékosához, Mohamed Szalah-hoz pattant, aki ebben a pillanatban édes kora délutáni szunyókálásba merült, így Mario Lemina egyszerűen elvette tőle a labdát, majd azzal a svunggal be is lőtte a hosszúba. Ezt már tényleg rossz nézni, pedig nem is vagyok Pool-szurkoló.

Update: Ki is kaptak 1-0-ra, sorozatban hatodjára az Anfielden.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.