23 milliárdot kap Demeter Szilárd könnyűzenei programja

23 milliárd forintos támogatást kap Demeter Szilárd könnyűzenei programja, és öt éven belül egy popkulturális központot is felhúznak Óbudán, derül ki az interjúból, amit a Mandinernek adott a könnyűzenéért felelős miniszteri biztos.

„Felállítunk egy könnyűzenei központot, amely a tavaly napvilágot látott könnyűzenei stratégia megvalósításáért felel. Közösen a következő öt évben több mint 23 milliárd forintból újrahangoljuk a tágabban értelmezett magyar popkultúrát” - mondta.

A „világraszóló popkulturális és társművészeti központot” a Hajógyár és a Zichy-kastély együttesében húznák fel.

Demeter Szilárd a stratégiát még 2020-ban találta ki, amire akkor még 25 milliárdos kerettel számolt, amiből lett volna belőle új rádió, újság, megyei, járási központok, intézet, oktatás a Válasz Online információi szerint. (via kreativ.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.