Autóba csapódott egy kisrepülőgép Floridában

Egy kisrepülőgép csapódott egy szabályosan közlekedő személyautóba Dél-Floridában hétfőn, a balesetben hárman veszítették életüket - írja a CBS News.

A tragikus becsapódást egy ház kamerája rögzítette. A felvételen látható, hogy óriási balszerencséje volt az autó utasainak. A Pembroke Pines-i tűzoltóság a CBS Miamival azt közölte, a kisgép nem sokkal felszállás után kezdett zuhanni, és végül lakóövezetben csapódott be. A kocsiban egy nő és egy gyerek ült, őket egy közeli kórházba szállították. A gyerek később belehalt sérüléseibe, a repülő pilótája és utasa a helyszínen vesztették életüket. A baleset körülményeiről még nem sokat tudni, azt valószínűsítik, hogy a kisgép hajtóművével lehetett gond. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.