Nem kizárt az MLSZ szerint, hogy több Eb-meccset is Magyarországon rendezzenek

eb
2021 március 19., 18:40

Nem lepte meg a Magyar Labdarúgó Szövetséget az UEFA kérése, ami szerint az Európa-bajnokságot rendező városoknak garantálniuk kell, hogy nézők legyenek lelátókon, mondta az Inforádiónak a szövetség szóvivője. Azok akik ezt nem tudják vállalni, el is vehetik a rendezés jogát. Sipos Jenő erre utalva leszögezte: az MLSZ továbbra is házigazda szeretne lenni, ezért a megadott április 7-i határidőig jelezni fogják, hogy milyen feltételekkel mehetnek majd szurkolók a stadionokba. Hozzátette: ehhez egyeztetni fognak a járványügyi hatóság szakembereivel, és kormányzati szakemberekkel is. Arra a kérdésre, hogy ha több rendező város sem tudja majd garantálni a drukkerekkel teli arénákat, Magyarország kész lenne-e több Eb-mérkőzést is megrendezni, Sipos azt válaszolta, hogy

„ha úgy alakulna, nem tartom kizártnak, de még nem tart itt ez a kérdés.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.