Az uniós források felhasználásáról tanakodnak a parlamentben

Az országgyűlés hétfőn a 2021-27. között járó európai uniós források felhasználásáról tart politikai vitát az ellenzék kezdeményezésére. A parlament előző héten kezdődött ülésének zárónapja délelőtt 11 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, amit másfél órában kérdések, majd további hatvan percben azonnali kérdések követnek.

Felcsút-Alcsútdoboz szakaszon kisvasúti útvonal turisztikai célú fejlesztése

Ezután a harmadik és egyben utolsó napirendi pontban kezdődhet vita az aktuális uniós források felhasználásáról, amit az LMP, a Jobbik, az MSZP, a DK és a Párbeszéd képviselői közösen kezdeményeztek. (MTI)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.