Koronavírus-számok Magyarországon 05.16.
Elhunytak + 61 Σ 29 175
Kórházban - 183 Σ 2 270
Fertőzöttek + 718 Σ 798 147
Tesztek + 15 826 Σ 5 638 662
Egyszer oltottak + 45 333 Σ 4 600 012

David Guettát beoltották

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

„Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy Dubajban vagyok és itt megkaphatom. Be is adattam. Ez egy személyes döntés volt” – mondta David Guetta az Euronewsnak adott interjújában, miután a dubaji Burzs Al-Arabnál  jótékonysági koncertet tartott, aminek teljes bevételét a pandémia elleni globális küzdelemre fordítják. 

Guetta azt mondta, szerinte lényeges, hogy a „Covid miatt nélkülöző emberek”, egy „kicsit szórakozhassanak”.

David Guetta 2020. december 29-énFotó: STEPHANE DE SAKUTIN/AFP

Megosztotta gondolatait a virtuális valóságról is, amit „érdekesnek” talál, pláne a „videójátékokon lógó” gyerekeit. „Ez az új generáció nagyon elgondolkodtat” – mondta Guetta, aki beígérte, hogy „ha ennek az egésznek vége lesz, minden idők legnagyobb partiját” rendezik meg.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.