A Fishing on Orfű szervezői szerint megtartják az idei fesztivált

Miután a múlt héten a Balaton Sound és a VOLT fesztivál idei programjait is lefújták, a bama.hu megkereste Egyedi Pétert, a Fishing on Orfű sajtósát, aki azt mondta, 

„a korábbi közleményünk van érvényben, vagyis a mostani terveink szerint a Fishing on Orfűt megtartjuk.”

Június 16-19. között tartanák meg az idei rendezvényt, de a biztonság kedvéért egy pótidőpontot is meghirdettek augusztus 25-28. között arra az esetre, ha a korlátozások miatt a nyár elején mégsem rendezhetik meg a fesztivált. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó