A forgalommal szembe ment az autópályán egy férfi, amikor megállították, kiderült, hogy egy holttest ül az anyósülésen

külföld
2021 április 09., 11:45

Megállítottak a rendőrök egy férfit Katalóniában, amiért hirtelen visszafordult, amikor meglátta, hogy a Spanyolország és a Franciaország közötti határátkelőn ellenőrzést végeznek. A férfi szembe ment a forgalommal, amikor pedig a rendőrök megállították, egy holtestet találtak az anyósülésen.

A forgalommal szemben haladó jármű sofőrje többszöri felszólításra sem akart megállni, végül letért az autópályáról egy mellékútra, ahonnan nem sokkal később lesodródott, és egy villanyoszlopnak csapódott. A rendőrök ekkor igazoltatták a 66 éves férfit, aki összevissza kezdett hadoválni arról, hogy miért menekült, de végül kisült, hogy a mellette ülő 88 éves, pokróccal betakart, biztonsági övvel becsatolt férfi legalább 3 hete halott, és a teste bomlásnak indult. A svájci-spanyol kettős állampolgár ezt azzal magyarázta, hogy a párját haza szerette volna vinni Svájcba.

A halott férfit fel fogják boncolni, hogy megállapítsák a halál okát, de a rendőrség gyanúja szerint nem történt bűncselekmény. (BBC)