Le van tartóztatva a bosszúból másokra köhögő kéregető

bűnügy
2021 április 12., 13:53

Egy újbudai pláza környékén egy kéregető többekre direkt ráköhögött, akik nem adtak neki pénzt – írta meg a Bors szombaton.

A BRFK XI. Kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai a hétvégén adatgyűjtést végeztek a környéken. A rendelkezésre álló információk szerint a hírekben a 31 éves L. Dezső szerepelt, akit a XI. kerületi rendőrök még március 23-án elfogtak, amikor valakinek az utcán kitépte a kezéből a mobilját, és megpróbált elfutni vele. A lopással gyanúsított férfit a rendőrök akkor őrizetbe vették, azóta letartóztatásban van.

A police.hu azt írja, hogy a szándékosan másokra köhögés miatt eddig nem érkezett bejelentés a XI. Kerületi Rendőrkapitányságra, és a hatóság csak akkor tudja elbírálni, hogy történt-e szabálysértés vagy bűncselekmény, ha valaki konkrét feljelenést tesz.

Szintén szombati hír, hogy Floridában 30 napra börtönbe zárnak egy 56 éves nőt, aki ráköhögött egy rákbetegre. A bíróságon elismerte a bűnösségét, azt mondta, túlreagálta a dolgot. (Címlapkép: Rosta Tibor/MTI/MTVA)