Anyaszült meztelenül jelent meg a kanadai képviselő a Zoom-értekezleten

Egy kanadai politikus elnézést kért kollégáitól, miután véletlenül teljesen meztelenül jelent meg egy zoomos képviselőházi megbeszélésen.

William Amos quebeci liberális képviselő egy asztal mögött volt látható ádámkosztümben, a díszletet egy quebeci és egy kanadai zászló szolgáltatta a mutatványhoz. A férfi péniszét valószínűleg egy mobiltelefon takarta ki. 

A kellemetlen pillanatról készült képernyőfelvételt a Canadian Press hírügynökség szerezte meg - élőben csak egy szűk belső kör láthatta a jelenetet. Emailben elküldött bocsánatkérő levelében Amos azt írta, szerencsétlen véletlen volt az eset. 

„Véletlenül be volt kapcsolva a kamerám, amikor átvettem a futócuccom” - írta a képviselő. „Szeretnék őszintén elnézést kérni a képviselőházi kollégáktól ezért a nem szándékos esetért. Nyilvánvalóan hiba volt, és nem fog többé előfordulni”.

(SkyNews)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.