Végleg bezárt Budapest legborzalmasabb étterme

horror
2021 április 18., 16:19

2020 márciusában, a koronavírus-járvány hatására bezárt Budapest legrosszabb étterme, a Monarchia Old (régebbi nevén Galilei), azóta pedig kiderült, hogy már nem is fog újranyitni. Tulajdonosaik a G7 cikke szerint fél éve próbálják kiadni az üzlethelyiséget, ám még nem akadt rá érdeklődő.

Az egykori Galilei terasza
photo_camera Az egykori Galilei terasza Fotó: 444

A 444-en először 2013-ban volt szó az étteremről, ahol minden rossz volt: a konyha, a hangulat, mocskosak voltak a poharak, és wc-től is undorodott az épeszű ember, cserébe viszont iszonyú lehúzósan operált. A cikkben Bede Márton azt írta a Tripadvisoron a legalacsonyabb értékeléseket begyűjtő helyről, hogy „a Galileit a magyar vendéglátás állatorvosi lovának nevezni tiszteletlenség szerencsétlen állatorvosi lovakkal szemben.” Később azt is megírtuk, hogy az éttermet birtokló Csöppü családé a Váci utca számos más turistakopasztó helye is.

Nem tűnik túl szabályosnak!
photo_camera Nem tűnik túl szabályosnak!

Amikor már senkinek nem lehetett illúziója erről az étteremről, egy olvasónk fotója alapján kiderült az is, hogy milyen gusztustalan körülmények uralkodnak a konyhában, például a földön tárolták a húsokat. Talán kijelenthetjük, hogy ezért az étteremért nem kár.