Jön az Anthony Bourdainről szóló dokumentumfilm

Nyáron érkezik az Anthony Bourdaint bemutató dokumentumfilm, aki a világ egyik legnagyobb hatású és legszórakoztatóbb tévészakácsa-séfje volt. A film címe Roadrunner, rendezője az Oscar-díjas Morgan Neville. A világpremier júniusban lesz a Tribeca filmfesztiválon, majd később a CNN és az HBO Max vetíti.

Anthony Bourdain. Fotó: Mike Coppola/Getty ImagesFotó: Mike Coppola

2000-ben jelent meg a legendás séf Kitchen Confidential (magyarul A konyhafőnök vallomásai) című memoárja, amivel ismertté vált. A könyv sikere után 2002-től kezdve különböző utazós-gasztronómiai sorozatokat forgatott szerte a világban, és addig mesélt az evésről, amíg meg nem változtatta a világot. Bourdain 2018-ban lett öngyilkos. (Variety)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó