Lőrincz Tamás Európa-bajnok lett kötöttfogású birkózásban

Lőrincz Tamás és testvére, Viktor 2020. április 15-én, Szalmás Péter, a Magyar Olimpiai Bizottság fotóriporterének "Karantén edzés" című fotósorozatának egyik felvételén.Fotó: Szalmás Péter/MTI/MTVA

Török ellenfelét, Yunus Emre Basart technikai tussal legyőzve Lőrincz Tamás megnyerte a 71 kilósok versenyét kötöttfogású birkózásban a varsói Európa-bajnokságon.

A világbajnoki címvédő Lőrincz ezzel negyedszer lett a kontinens legjobbja. Lőrincz Pénteken román, horvát, fehérorosz és német riválisát legyőzve jutott a szombati döntőbe. Lőrincz 2006-aban, 2013-ban és 2014-ben nyert már Európa-bajnokságot. (Via MTI)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.