A CÖF megerősítette: a járványt követően megrendezik minden idők Békemenetét

„A tömegrendezvényeknek csak a pandémia legyőzése után lesz itt az ideje, ezt Önök is tudják” - válaszolta a CÖF-CÖKA vezetősége a telex kérdésére, hogy mikorra tervezik a következő Békemenetet. Csiszmadia László pénteken jelentette be egy online sajtótájékoztatón, hogy

„közeledik annak az ideje, amikor az egyre súlyosbodó provokációk miatt – soha nem látott méretekben, békét sugallva, meghívva az operatív törzset és a pandémia legyőzésében résztvevő összes honfitársunkat, hősies munkájukat személyesen is elismerve – közösen haladhatunk a Békemeneten.”

A szervezet a telexnek küldött válaszában komolyan azt írta, hogy a rendezvényről nem kérték ki a Fidesz és a kormányzat álláspontját. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó