Olyan ramaty állapotban volt az autó, hogy a tolvaj sem tudott vele rendesen elmenekülni

Egy férfi április 8-án értesítette a rendőröket, hogy valaki valaki ellopta az autóját a  XVIII. kerületből. Az autó már hetek óta egy helyben állt, a tulajdonosa éppen azért parkolta le, mert a jármű lerobbant.

Kiderült, hogy a tolvaj sem jutott vele messzire. Amikor a 30 éves K. Roland észlelte, hogy valami nincs rendben, egy XIX. kerületi bevásárlóközpont parkolójába hajtott, majd otthagyta a kocsit. 

Két nappal később visszament egy akkumulátorral az autóhoz, de még így sem tudta beindítani.A XVIII. kerületi rendőrök azonosították K. Rolandot, majd április 20-án elfogták. A nyomozók lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatására. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.