Az MLSZ úgy készül, hogy hétfőn már lehetnek nézők a kupadöntőn

2021 április 29., csütörtök 19:09

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) úgy készül, hogy a MOL Magyar Kupa hétfői döntőjében már lehetnek nézők a Puskás Aréna lelátóján.

Fotó: Kisbenedek Attila/AFP

Úgy készülünk, hogy nézők előtt lehet megrendezni a 2021-es MOL Magyar Kupa döntőjét jövő héten hétfőn a Puskás Ferenc Arénában. Ehhez arra van szükség, hogy a négymillió beoltott megléte után kihirdessék az intézkedések módosítását, amelyek lehetővé teszik a szurkolók örömteli visszatérését. A klubokat korábban tájékoztattuk erről, és úgy tudjuk, a hétvégi mérkőzéseken a csapatok is erre készülnek, a szabályok betartása mellett” - mondta az MTI-nek Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője.

A Magyar Kupa fináléjában az Újpest FC és a MOL Fehérvár FC csap össze 20 órától. A győztes a következő idényben indulhat a debütáló Konferencia Ligában. A magyar kormány korábbi bejelentése szerint négymillió beoltott után látogathatók lesznek a sportrendezvények azok számára, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A csütörtök reggeli adatok szerint eddig 3 870 222 ember kapta meg az első dózist. (MTI)