A benne ülő gyerekkel együtt lopta el a kocsit

Az ózdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a jogosítvánnyal sem rendelkező férfit, aki a gyanú szerint ittasan, lopott autóval szenvedett balesetet úgy, hogy a kocsiban benne ült az autó tulajdonosának 5 éves gyermeke is, írja a Police.hu

A beszámoló szerint a 23 éves férfi 

"május 1-jén 18 óra körül Farkaslyukon, a Jázmin utcában parkoló egyik autóba beült, a benne felejtett slusszkulccsal beindította, majd elhajtott a helyszínről. A járműben a tulajdonos 5 éves gyermeke is benne ült."

Messze nem jutott, pár száz méter után az árokba hajtott, és a kocsit - a könnyű sérülést szenvedett gyerekkel együtt segítségnyújtás nélkül - hátrahagyta.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.