Szerdán délután indul a jegyvásárlás az EB-re

foci
2021 május 05., 08:28

Szerda délután kettőtől indul a jegyvásárlási lehetőség a Labdarúgó Európa-bajnokságra, közölte az MLSZ. A jegyek megvásárláshoz UEFA-fiókra van szükség, és a jegyeket a vásárlás sorrendjében kapják meg tulajdonosaik.

Mint írják, délutántól az UEFA értékesítései oldalán, a „Jegyeladás” gombra kattintva a szurkolók egy információs oldalra jutnak, ahol a „Vásárlás” gombbal tudnak belépni az UEFA-fiókjukba és megvásárolni a belépőiket a magyar válogatott csoportmérkőzéseire. Az utolsó lépés a fizetés, amivel lezárul a vásárlás.

Személyenként négy-négy jegy váltható a találkozókra. A belépők csak korlátozott számban érhetőek el.

Az MLSZ emlékeztet rá, hogy

  • A stadionba a nagykorú szurkolók kizárólag hivatalosan kiállított, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt bemutatott, érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be.
  • A 18 éven aluliak oltási igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett mehetnek a stadionba.
  • Nem vehetnek részt a találkozókon az érvényes jeggyel és a fenti dokumentumokkal rendelkező, de a koronavírus-betegségre jellemző tüneteket produkáló szurkolók. A tünetet mutató szurkolók kiszűrésére a stadionban testhőmérséklet-mérést végeznek a belépésnél.

Az Európa-bajnokságot idén 12 városban rendezik meg, a rendezők közül egyedül Magyarország vállalta, hogy lehet teltház a stadionokban.