Az edzőként eltiltott Bozsik Péter 59 évesen, frissen igazolt játékosként ült le a kispadra

magyarország
2021 május 16., 12:55
comments 24

Nem nagyon leplezett trükközéssel, vagy inkább arcpirító csalással próbálta meg kijátszani a Magyar Labdarúgó Szövetség eltiltását Bozsik Péter, az NB III Nyugati csoportjában szereplő Komárom vezetőedzője.

Az egykori szövetségi kapitányt, aki rendszeresen szerepel tévés szakkommentátorként, a III. Kerületi TVE ellen állították ki május 2-án, miután reklamált a bíró egyik döntése ellen. Három meccsre tiltották el, de csak egy meccset hagyott ki. A Nagyatád ellen már ott ült a kispadon, mint a Komárom frissen igazolt, 59 éves játékosa. 62-es mezszámmal nevezték be a meccsre.

Az MLSZ a trükk miatt egy hónapra minden sporttevékenységtől eltiltotta és 100 ezer forintra büntette Bozsikot, mert megsértette a labdarúgás viselkedési elveit. (csakfoci)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.