Mégis a világpremierrel egyidőben mutatja be a Jóbarátok különkiadását a magyar HBO GO

Sorozat
2021 május 21., 07:57

Az amerikai HBO Max premierrel egyidőben, május 27-én, csütörtökön kerül fel az HBO GO-ra is a Jóbarátok: Újra együtt (Friends: The Reunion) egyszeri, új epizódja – olvasható az HBO Holding Zrt. közleménye.

photo_camera Fotó: HBO

Azt írták, „hosszas egyeztetések, éjszakákba nyúló levelezések, telefonváltások és sok álmatlan éjszaka” kellett ehhez, eddig ugyanis arról volt szó, hogy az HBO Max exkluzív tartalmát májusban még nem láthatják a magyar nézők.

Ahogy az előzetesből már kiderült, ez a Jóbarátok különkiadás nem a 2004-ben véget ért sorozat folytatása lesz, hanem egy közös visszaemlékezés. Az eredeti hat szereplő, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, David Schwimmer és Matt LeBlanc egy osztálytalálkozóhoz hasonlóan találkozik újra a stúdióban, ahol felvették a sorozat tíz évadát. Bejárják a díszletet, felolvasnak egy régi forgatókönyvet, és beszélget velük James Corden a főcímben látható szökőkút előtt.

Lesznek vendégszereplők is, többek között David Beckham, Justin Bieber, a BTS, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon és Malala Yousafzai.